Web Analytics Made Easy - Statcounter

نایب رییس بنیاد ملی گندمکاران کشور گفت: کشاورازن از نرخ خرید تضمینی ۱۱ هزارو ۵۰۰ تومانی دولت سیزدهم نهایت رضایت را دارند.

«علی قلی ایمانی» گفت: بعد از تعیین قیمت ۷ هزارو ۵۰۰ تومانی گندم تغییراتی در هزینه‌های تولید اتفاق افتاد که شورای قیمت گذاری به دنبال تجدید نظری در نرخ خرید گندم بود که انجام شد منتهی مصادف با بحث مجلس شورای اسلامی و ورود کمیسیون تلفیق و مطرح شدن قیمت ۹ هزارو ۵۰۰ تومانی گندم شد‌ای مصوبه در شورای باقی ماند تا اینکه تحولاتی در بازار جهانی رخ داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نایب رییس بنیاد ملی گندمکاران کشور اظهارداشت: در واقع با افزایش نرخ جهانی گندم، جنگ بین اوکراین و روسیه که ۳۰ درصد صادرات گندم جهان را برعهده داشتند و اصلاح قیمت ارز ۴۲۰۰ تومانی مکاتباتی با مجلس شورای اسلامی انجام شد که اگر قیمت گندم مناسب نباشد از چرخه خرید تضمینی دولت خارج می‌شود و به دنبال آن احتکار، مصرف خوراک دام و طیور و قاچاق صورت می‌گیرد.

ایمانی تصریح کرد: بنابراین شورای قیمت گذاری نرخ ۱۰ هزارو ۵۰۰ تومان را متناسب با نرخ جهانی و نرخ تورم و هزینه‌های تولید پیشنهاد داد و مصوب شد و روز گذشته دولت مصوبه شورا را با نرخ تعیین شده و تخصیص ۱۰۰۰ تومان جایزه برای کسانی که گندم را به دولت تحویل بدهند پذیرفت یعنی نرخ خرید تضمینی گندم تحویل به سیلو‌های دولتی ۱۱ هزارو ۵۰۰ تومان شد.

کاهش قیمت کود‌های پایه نسبت به سال گذشته

نایب رییس بنیاد ملی گندمکاران کشور گفت: با وجود اینکه دولت سیزدهم برای حمایت از کشاورزان و تولید کیفی گندم قیمت کود‌های پایه را نسبت به سال گذشته کاهش داده است، اما هزینه‌های تولید در تامین سم و آفتک‌ها همچنان بالاست به طور مثال قیمت ساده‌ترین علف کش برای هر هکتار گندم ۲ میلیون تومان تمام می‌شود.

وی اضافه کرد: به طور حتم اکنون با افزایش نرخ خرید تضمینی سایر هزینه‌های تولید از جمله حمل و نقل، کارگری، کمباین و تراکتور افزایش می‌یابد.

ایمانی به کشاورزان توصیه کرد: قیمت خرید تضمینی گندم یک فاکتور در تولید اقتصادی است بنابراین انتظار می‌رود کشاورزان در مرحله داشت با استفاده از کود سرک، ریز مغذی‌ها، علف کش‌ها برای مبارزه با علف‌های هرز، مبارزه با بیماری و افات به موقع انجام شود تا تولید در واحد سطح افزایش یابد.

نگرانی از عدم متناسب‌سازی قیمت خرید تضمینی گندم با سایر دانه‌ها

نایب رییس بنیاد ملی گندمکاران کشور از افزایش قیمت گندم و عدم متناسب سازی قیمت‌ها با سایر کشت‌ها ابراز نگرانی کرد و افزود: با توجه به افزایش قیمت نرخ خرید تضمینی گندم انتظار می‌رود قیمت سایر محصولات همچون جو، سویا، کلزا و ... متناسب با نرخ مذکور افزایش یابد تا کشت مسیر طبیعی خود را طی کند درغیر اینصورت باید نگران کاهش افت در سایر محصولات و جهش کشت در گندم باشیم.

وی اظهارداشت: در واقع این موضوع می‌تواند الگوی کشت گندم و توازن کشت را برهم بزند و ما شاهد افزایش سطح کشت در گندم شویم که این امر می‌تواند باعث افزایش بیماری‌ها، افت‌ها و علف‌های هرز شود.

به گزارش ایرنا، در جلسه روز گذشته - چهارشنبه هیات وزیران به پیشنهاد سازمان برنامه و بودجه کشور، قیمت خرید تضمینی گندم برای سال ۱۴۰۱ را مبلغ ۱۱۵ هزار ریال تعیین کرد که از این میزان، مبلغ ۱۰۵ هزار ریال به عنوان اصل قیمت تعیین شده و ۱۰ هزار ریال به عنوان هدیه تحویل در نظر گرفته شده است.

برچسب ها: گندمکاران ، وزارت جهاد کشاورزی ، سید جواد ساداتی نژاد لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000R0o

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: گندمکاران وزارت جهاد کشاورزی سید جواد ساداتی نژاد خرید تضمینی گندم هزارو ۵۰۰ تومانی نرخ خرید تضمینی هزینه های تولید هزارو ۵۰۰ تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۶۴۲۳۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد

به گزارش خبرنگار مهر، سید سعید راد ظهر امروز پنجشنبه به استان خوزستان سفر و از مراکز خرید محصولات گندم در استان بازدید کرد.

وی در این بازدید از روند خرید محصول کشاورزان خوزستانی و حمل و جابه‌جایی گندم‌های خریداری شده از مراکز روباز به سیلوها و کارخانه‌های آرد استان دیدن کرد.

مدیرعامل شرکت مادر تخصصی بازرگانی دولتی ایران با اشاره به اینکه استان خوزستان از قطب‌های اصلی تولید گندم در کشور است، گفت: تمامی تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان استان در نظر گرفته شده است.

وی اظهار کرد: با توجه به بارش باران در استان خوزستان با همکاری دستگاه‌های مختلف به طور حتم گندم‌های خریداری شده در مراکز روباز به مراکز استاندارد و سیلوها ارسال می‌شود.

کد خبر 6095324

دیگر خبرها

  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • آغاز خرید گندم و کلزا در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • تمهیدات لازم برای نگهداری دسترنج کشاورزان خوزستانی درنظر گرفته شد
  • احیای ۲۳۹ واحد راکد کشاورزی در لرستان
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان
  • طی دو سال ۲۳۹ واحد غیرفعال کشاورزی به چرخه تولید بازگشت