Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-05@01:47:03 GMT

افزایش خرید گندم با نرخ جدید

تاریخ انتشار: ۱ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۶۶۴۵۳۵

نایب رییس اول کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی گفت: اعلام نرخ جدید و افزایش یافته خرید تضمینی گندم، میزان خرید این محصول در کشور را بیش از ۲ میلیون تن افزایش خواهد داد.

جلال محمودزاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با مثبت خواندن افزایش یک هزار تومانی خرید گندم از سوی دولت افزود: با این اقدام و افزایش میزان خرید گندم، دولت می‌تواند از واردات ۲ میلیون تن از این محصول استراتژیک جلوگیری کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

وی اظهار داشت: براساس قانون جدید تعیین نرخ محصولات استراتژیک کشاورزی و تغییر اعضای شورای قیمت گذاری، افزایش نرخ خرید تضمینی گندم برای حمایت از کشاورزان و تولید داخلی در دستور کار قرار گرفت و روز گذشته دولت با افزایش هزار تومانی قیمت خرید گندم موافقت کرد.

نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه افزایش قیمت خرید تضمین گندم حرکت سازنده‌ای بود که در نهایت به نفع دولت تمام خواهد شد، ادامه داد: قیمت جدید موجب افزایش میزان تحویل گندم به مراکز خرید از سوی کشاورزان و کاهش قاچاق آن به خارج از کشور می‌شود.

وی گفت: با توجه به اینکه امسال با مشکل کمبود بارش و در نهایت کاهش تولید گندم نیز روبرو هستیم، این افزایش نرخ تضمینی گندم می تواند همچنین کشور را از واردات گندم نیز بی‌نیاز کند.

محمودزاده، نیاز سالانه گندم کشور را ۱۱ میلیون تن عنوان کرد و اظهار داشت: براساس پیش بینی های انجام شده امسال بین چهار تا پنج میلیون تن گندم را با نرخ هر کیلوگرم ۱۰۰ هزار ریال از خارج وارد می‌کردیم که با افزایش نرخ تضمینی به ۵۰ هزار ریال، میزان نیاز به واردات به مراتب کمتر خواهد شد.

به گزارش ایرنا، روز گذشته در راستای تحقق شعار سال در بخش کشاورزی و پشتیبانی از تولید، با موافقت رییس جمهوری و سازمان برنامه و بودجه، مقرر شد با توجه به کمبود شدید بارندگی و حمایت از کشاورزان گندمکار مبلغ یک هزار تومان به قیمت تضمینی گندم (۴۰۰۰ تومان) به عنوان جایزه تحویل تقدیم شود.

سال گذشته هشت میلیون تن گندم از کشاورزان کشور خریداری و بالغ بر ۱۳۰ هزار میلیارد ریال بابت آن پرداخت شد.

برچسب ها: جلال محمود زاده ، کمیسیون کشاورزی ، پشتیبانی از تولید لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000O5O

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: کمیسیون کشاورزی پشتیبانی از تولید تضمینی گندم خرید گندم میلیون تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۶۴۵۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز سیستان و بلوچستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۲۱ هزار و ۳۲۰ تن گندم از نیمه دوم فروردین تاکنون از کشاورزان استان به ارزش سه هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال خریداری شده است.
حسینی افزود: بیش از ۱۵۰ دستگاه کمباین و ۶۰۰ دستگاه دروگر برای برداشت محصول گندم و ۱۶ مرکز خرید برای تحویل گندم کشاورزان در سیستان و بلوچستان پیش بینی شده است و به بهره برداران در برداشت و خرید گندم کمک می‌کنند.
وی گفت: در سال زراعی گذشته ۳۲ هزار هکتار در استان گندم کشت و کشاورزان ۷۰ هزار تن گندم آردی و بذری به مراکز خرید تحویل داده اند.

دیگر خبرها

  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی خریداری شد
  • امسال نیازی به واردات گندم نداریم
  • دولت مسکن را کالای مصرفی ببیند نه سرمایه‌ای
  • هفت روز تا پایان اجرای طرح فجرانه کالابرگ؛ برنامه دولت درخصوص کالابرگ چیست؟ 
  • یک هزار تن کلزا با نرخ تضمینی در فارس خریداری شد
  • آغاز خرید گندم و کلزا در مناطق گرمسیری استان کرمانشاه
  • خرید تضمینی گندم به بیش از یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن رسید
  • آخرین مهلت استفاده از کلابرگ
  • کشاورزان کماکان چشم انتظار اصلاح قیمت خرید تضمینی گندم
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان